Jegyvásárlás


Program


Szeder - Nemcsak Jazz Klub
2

Szeder - Nemcsak Jazz Klub

Szeder magyar nyelvű könnyűzene francia sanzonnal, jazzel, folkkal átitatva. Szeder- Szabó Krisztina énekes -gitáros- dalszerző és zenekara életigenlő, könnyed mégis erős stílusú dalai révén hiánypótló lehet Magyarországon.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 30. szombat, 20:00

2014 májusában jelentette meg Hab a tetején című debütáló albumát zenekarával. A zenei játékosság és sokszínűség épp úgy sajátja előadóként, mint dalszerzőként. Második albuma, a Táncolj velem élet megjelenésével zenei világa újabb színekkel, hangulatokkal bővül. 2016-ra nyerte el mai formáját a zenekar, és alakult ki az az egyedi hangzás, ami igazán Szeder sajátja.

Tagok:
Szeder - ének, gitár; Szabó Árpád – hegedű;
Gyányi Marcell - nagybőgő/basszusgitár; Szabó Dániel Ferenc – dob

Ajánlatunk


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!