Jegyvásárlás


Program


Szarka Gyula (Ghymes) "Ámor és Őrület"
2

Szarka Gyula (Ghymes) "Ámor és Őrület"

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 12. péntek, 19:30

„Mese a póruljárt irigy lóról, a gazdag, de folyton rettegésben élő patkányról, a magát szép szárnyas madárnak képzelő légyről, a szatírról, aki nem ismeri az önkritika fogalmát, és aki már régen nem is nézett tükörbe. A súlyos személyiségzavarral küszködő bolháról, az ostoba és telhetetlen békáról, a bölcs Istenekről, az éhes farkasról, aki viszont semmi pénzért nem adná fel a szabadságát. A buta varjúról, aki a ravasz róka egyetlen szavára elhitte, hogy neki az operában a helye, és egy másik varjúról, akivel a „szakavatott” zsűri hitette el, hogy ő egy igazi zeneszerző. Végül a vaktában lövöldöző Ámorról, aki mögött szorosan ott lépeget az Őrület. Ha valaki azt gondolná, hogy a dalok nem állatokról, hanem mégis inkább emberekről szólnak, és valamiféle tulajdonságbeli egyezést vél fölfedezni egynémely embertársunk magatartásában, az csupán a véletlen egybeesés műve lehet. Mi emberek nem ilyenek vagyunk. A helyzet még ennél is aggasztóbb.” (Szarka Gyula)

Ajánlatunk


Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!