Jegyvásárlás


Program


Szalon - Élőkép Színház

Szalon - Élőkép Színház

- szemelvények a Pirosruhások életéből -

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 29. szerda, 19:00

Fogadó-, vagy átjárószoba. Bensőséges, elegáns vagy humoros. Életre kelt női szobrok variálható vörös karimás jelmezükben különböző archetípusokként jelennek meg. Absztrakt gesztusaikkal újra és újraformálják önmagukat – dámából koldussá, piroskából farkassá, bogárból apácává, takarítónőből húsevő virággá alakulnak. Astor Piazzola bandoneónra írt lélekemelően disszonáns dallamaira és más atmoszféra-teremtő harmonikazenékre szőnek sorsokat, jelenítenek meg groteszk helyzeteket, vagy alkotnak váratlan térkompozíciókat.
 
Az előadás a Változás kapui című etűdben 2002-ben debütált Pirosruhások teljes estés új koreográfiája a híres argentin zeneszerző, Astor Piazzola bandoneónra írt lélekemelően disszonáns dallamaira.
 
Előadók: Luca Izabella, Tímár Dorka, Szalay Heni
Zene: Astor Piazzola
Zenei konzulens: Tankó Barnabás
Koreográfia, jelmez, díszlet- és fényterv: Bérczi Zsófia
 
Az előadás hossza 45 perc.

Az Élőkép Színház vizuális és interdiszciplináris színházi előadásokat, akciókat, és élő képzőművészeti alkotásokat valósít meg. Formai és tartalmi szempontból újszerű látásmód kifejezésére törekszik, amely során kép és forma, képzet és képzelet szerves egységet alkot előadó-művészettel, installációval.

Ajánlatunk


A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Ajánló


Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!