Jegyvásárlás


Program


Szalóki Ági és vendégei karácsonyi koncertje - Mindez világ örvendezzen!

Szalóki Ági és vendégei karácsonyi koncertje - Mindez világ örvendezzen!

Ünnepelünk: az időből kiemeljük a pillanatot, a hétköznapitól elválasztjuk a megszenteltet. Nagy szükségünk van erre, ha szeretnénk összhangban lenni a természettel és emberi életünk ciklikusságával. Szalóki Ági az európai keresztény kultúra karácsonyi ünnepkörhöz köthető gazdag zenei repertoárjából merít koncertjén, melyen régizenei művek és szájhagyomány útján fennmaradt népi dallamok csendülnek fel.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 27. csütörtök, 20:00

Szalóki Ági nyitott és kísérletező kedvű zenész, a magyar parasztság gazdag zenei hagyományának tisztelője és énekesként avatott tolmácsa. Koncertjére olyan vendégeket hívott el, akik a magyar népzenét, valamint a Kárpát-medencei magyar és a nyugat-európai régizene gyöngyszemeit hitelesen és nagy virtuozitással adják elő.
„Decemberben, amikor a föld északi féltekéjén fényre és melegségre vágyunk, jólesik megpihenni, elcsendesedni. Vágyunk az újjáéledésre, a születés ünneplésére. Még sötét van, de tudjuk és hisszük: kivilágosodik.” (Szalóki Ági)

Közreműködők:

ének: Bognár Szilvia, Bodrogi Éva, Kiss Noémi (Kanada)
koboz, citera: Bolya Mátyás
duda, furulya: Szokolay Dongó Balázs
lant: Davidovics Igor (Spanyolország)
viola da gamba: Szászvárosi Sándor
Victoria Kamarakórus (vezényel: Cser Ádám)

Ajánlatunk


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

zenés átirat két részben

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Ajánló


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!