Jegyvásárlás


Program


Szabó Gyuri bácsi előadása Orosházán

Szabó Gyuri bácsi előadása Orosházán

Gyuri bácsi Márciusban Orosházára készül, hogy találkozzon a gyógynövények iránt érdeklődő közönséggel. Előadásában beszélni fog a szerveink tisztításáról, a megelőzésről és a gyógynövények kúraszerű használatáról.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 12. csütörtök, 17:00

Szabó Gyuri bácsi előadása Orosházán

Gyuri bácsi Márciusban Orosházára készül, hogy találkozzon a gyógynövények iránt érdeklődő közönséggel. Előadásában beszélni fog a szerveink tisztításáról, a megelőzésről és a gyógynövények kúraszerű használatáról. Gyuri bácsi örömmel osztja meg tapasztalatait a hallgatósággal: reméljük, most is sok hasznos és érdekes dolgot fognak tanulni. Az előadás előtt és után lehetőség lesz a vásárlásra, valamint Gyuri bácsihoz az előadás előtt kérdésekkel is lehet fordulni.

Ezúton tájékoztatjuk a jegyvásárlókat, hogy a "Szabó Gyuri Bácsi előadása Orosházán" c. előadás - a kialakult országos vészhelyzet rendelete, melynek értelmében a 100 főnél nagyobb beltéri rendezvényeket betiltják - ELMARAD!
Az előadás, amint lehetséges, meg lesz tartva, a már megvásárolt jegyek, a későbbi időpontra Érvényesek!
A későbbi időpontról időben fogjuk önöket tájékoztatni!
A rajtunk kívül álló okok miatt történő változásért elnézésüket kérjük, reméljük, hogy hamarosan láthatják és hallhatják Gyuri bácsit előadni.

Ajánlatunk


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

Ajánló


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!