Jegyvásárlás


Program


Szabó Csaba emlékkoncert
3

Szabó Csaba emlékkoncert

Emlékhangverseny Szabó Csaba zeneszerző, népzenekutató, zenetudós, főiskolai tanár tiszteletére, születésének 85.évfordulója alkalmából.
Az ünnepi hangverseny műsora sokszínű válogatást nyújt a gazdag életműből.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 30. vasárnap, 19:00

Szabó Csaba munkásságáról Szőllősy András így ír: „Ez a gyémánt kétféle ragyogást sugároz: a korszerűségét és az időtlenségét. S ha majd egyszer, a nem távoli időben képes lesz valaki megírni az erdélyi magyar zenekultúra történetét, Szabó Csaba életművét a legfényesebb lapokra helyezheti el.”

A műsorban elhangzanak dalok szoprán hangra és zongorára, a Szonatina - Looking back - gordonkára és zongorára és szólózongoraművek. Felcsendülnek a Csángómagyar daloskönyvből népdalok, hangszeres darabok, és az Erdélyi Magyar Harmóniás Énekek a 18. századból című gyűjteményből többszólamú református Zsoltárok, férfikarra komponált kórusművek.

A hangversenyen fellép:

 

 

Szabóki Tünde Liszt Díjas énekművész, Szabó Ildikó, 17 Nemzetközi versenyen díjazott, Junior Prima díjas gordonkaművész, Balog József Liszt és Lajtha Díjas zongoraművész, a Szent Efrém Férfikar Bubnó Tamás Liszt Díjas karnagy vezetésével, valamint a Hagyományok Háza művészei.

Ajánlatunk


A felnőtté válás drámája ez, az útkeresésé, az elszalasztott lehetőségeké, a szem elől tévesztett céloké. Mert álmok nélkül nem élhet az ember, de kizárólag csak álomvilágban sem.

Napjaink egyik legnépszerűbb tenorja, Andrea Bocelli 2022. október 15-én a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet!

Ismét egy igazán különleges Vaksötét estre invitálunk Titeket! A teljes sötétségben, József Attila versei Hobo által megszólaltatva, megzenésítve. S bár már ezerszer halhattuk Hoboval ezt az estet, Vaksötétben még is egy egészen különleges, újfajta élményt adhat!

Ajánló


Richard Willey a kormány egyik ambiciózus minisztere gáláns kalandra készül. Azt tervezi, hogy Jane Worthingtonnal az ellenzéki frakció vezetőjének titkárnőjével…

Hollywood az Álomgyár, a filmek otthona. A TRAUMLIVE „a mozi szimfóniája”, egy koncert, amelyet a filmek csodálatos zenéinek szentelünk. Egy…

Második magyarországi koncertjén Tigran 2020 augusztusban megjelent The Call Within című albumát mutatja be triójával. A személyes hangvételű, intenzív, energikus…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!