Jegyvásárlás


Program


Szabó Benedek és a Galaxisok, vendég: Mayberian Sanskülotts

Szabó Benedek és a Galaxisok, vendég: Mayberian Sanskülotts

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 29. szombat, 20:00

Az idén ötéves Galaxisok eddig kétévente jelentkezett új lemezekkel, most viszont megszakad a sorminta, mert a tavaly februári Focipályákon sétálsz át éjszaka után már idén októberben megjelent a Lehet, hogy rólad álmodtam című negyedik album, ami tovább folytatja a közérzeti-generációs-tábortüzes hangulattól való elkanyarodást, sőt, talán végleg el is szakad tőle. Szabó Benedek letette a gitárt, a lemez összes számát zongorán írta és játszotta fel, a zenekar tagjai pedig minden eddiginél szebb és törékenyebb kíséretet építettek az álmok, a háború és a szerelem lehetőségeit vizsgáló, félálomban hallott szavakból, regényalakokból és szürrealista szabad asszociációkból összeálló számok köré.

Ajánlatunk


A Vivace Táncforgatag 6 budaörsi sportegyesület és 300 táncos részvételével kerül megrendezésre 2024 június 1-én, 18 órai kezdettel a RaM-Art Színházban.

Kata és Bianca egy gazdag páduai úr lányai. Egyik szelíd, mint a galamb, de a másik vad, indulatos, csípős nyelvű, fékezhetetlen. A kisebbiknek akad is kérője bőven, de apja nem adja férjhez addig, míg a nagyszájút el nem veszi valaki. Hiába a sok kérő, Makrancos Kata senkinek nem kell. Ebben a kilátástalannak tűnő helyzetben jelenik meg Petrucchio, akit nem riaszt vissza a feladat. Elhatározza, hogy megzabolázza a gazdag, csinos, vonzó hárpiát.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Ajánló


MŰVÉSZETEK HÁZA GÖDÖLLŐ Helyszín: Színházterem Esemény kezdése: 2024. 05. 02. (csütörtök) 19.00 Jegyár: Kedvezményesen 04.21-ig 7.900 Ft utána 8.900 Ft

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

keserves bohózat két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!