Jegyvásárlás


Program


Szabadnak születtem - Camino Steve előadása

Szabadnak születtem - Camino Steve előadása

Miképpen jut el egy tánc-, majd színművész a balettrúd, majd a színházak világától odáig, hogy egy szempillantásnyi döntést követően kölcsönkér egy hátizsákot és elindul élete addigi legnagyobb kalandjára, hogy Erőss Zsolttal megmássza a Kilimanjaro Uhuru csúcsát?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 12. szerda, 18:30

Csutka István, alias Camino Steve izgalmas, megható, nevettető és motiváló történetei a Kilimajarótól Amerika vadonjaiig, lélegzetelállító fotókkal illusztrálva.

Miképpen jut el egy tánc-, majd színművész a balettrúd, majd a színházak világától odáig, hogy egy szempillantásnyi döntést követően kölcsönkér egy hátizsákot és elindul élete addigi legnagyobb kalandjára, hogy Erőss Zsolttal megmássza a Kilimanjaro Uhuru csúcsát? Ezt követően pedig már saját hátizsákkal folytassa felfedező útját többek között Grönlandtól, Korzikán, és Panamán keresztül az Egyesült Államok vadonjáig?

Több ezer kilométer gyalog, hátizsákkal és sátorral hóban, sárban, szélviharban, vagy éppen rekkenő hőségben. Mitől nem veszítette el a gyermekként még bennünk izzó kalandvágyat és váltotta fel a színházak csillogó világát a természet csöndjére és miképpen tanult meg harmóniában élni a természettel, meghallani a hópelyheket, vagy felfedezni a felhők mesés formáit?

Zarándokutak és túraútvonalak a világ 43 országában. Ezen az estén elutazhatsz a titokzatos Szent Athos Kolostor-köztársaságba (amelyet nők 500 méteren belül meg sem közelíthetnek), Grönland jégmezőjére, illetve mesés hegyei és tavai közé ugyanúgy, mint az El Camino zarándokútra, a kolumbiai Lost Citybe vezető 1300 lépcsőfokra, a panamai lakatlan szigetekre, vagy Korzika csipkés sziklákkal övezett ösvényeire.

Csutka István, aki Camino Steve-ként járja útját, ezen az estén rengeteg izgalmas, megható, nevettető és motiváló történetét osztja meg a nézőkkel megmutatva, hogy mit kaphatunk a természet és az utazás, a sokszínű kultúrák megismerésének köszönhetően.

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!