Jegyvásárlás


Program


Symphomix / In Fusion Trió & Heureka Pop Orchestra

Symphomix / In Fusion Trió & Heureka Pop Orchestra

A Városmajori Szabadtéri Színpad nyárzáró nagykoncertjén az In Fusion Trió és a Heureka Pop Orchestra sztárvendégeikkel együtt új megvilágításba helyezik a mai mainstream popzenét!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 1. szombat, 19:30

A looper zenekar szimfonikus kísérettel és sztárénekesekkel helyezi új hangzásvilágba az elmúlt évtizedek legnagyobb popslágereit, valamint énekes sztárvendégekkel felcsendülnek Avici, a Sweedish House MaffiaLoreen slágerei is. A koncert különlegessége, hogy nemcsak a mai modern pop zenékhez nyúltak hozzá a zenészek, hanem Beethoven híres dallamát is átvarázsolják saját hangzásvilágukba.

Szirtes Edina Mókus a koncert sztárvendégeként üde színfoltja lesz sajátos zenei világával, melyet a szimfonikus zenekar és a looper zenekar kísér egyszerre.

Zárjuk együtt a nyarat egy valódi zenei csemegével, és egy nagy szabadtéri szórakozással!

Közreműködnek: az In Fusion Trió és a Heureka Pop Orchestra

Sztárvendégek: Horányi Juli és Szirtes Edina Mókus

Vezényel: Grünvald László

Zenei producer: Lombos Pál

Ajánlatunk


MŰSOR: BRAHMS: d-moll zongoraverseny, op. 15 SOSZTAKOVICS: 10. szimfónia, op. 93 Elisabeth Leonskaja zongora Vezényel: Keller András

Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

zenés játék két részben

Ajánló


Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!