Jegyvásárlás


Program


Sweet Charity

Sweet Charity

SWEET CHARITY
Koncert előadás

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 24. szerda, 19:00

Különleges közösségi élmény, interaktív Sweet Charity koncert mutatkozott be nagy sikerrel a Rózsavölgyi Szalon színpadán. Auksz Éva néhány évvel ezelőtt játszotta el a Magyar Színházban a világhírű, Fellini film alapján készült musical főszerepét, és most egy személyben állítja elénk a történetet. Elénekli szinte az összes dalt – mármint azokat is, amelyeket a darabban nem Charity ad elő – és közben egy-két kellék és a közönség hathatós segítségével röpít bennünket egyenesen a hatvanas évek New York-jába, a kis bártündér mindennapjaiba. Vele utazunk reményeken, csalódásokon, szerelmen és szakításon át, beleesünk vele a Central Park tavába, beragadunk egy felhőkarcoló liftjébe, állásinterjúra érkezünk és megmerítkezünk a füstös Fan Dango lokál rejtelmeiben. Nem kell megijedni, nincs semmi néző-zaklatás, mégis, ennyire személyes élményt zenés színház ritkán nyújt manapság. Próbálják ki, megéri!

Látvány: Enyvári Péter / Vizuális technika: Őze Gábor / Zene: Budapest Jazz Orchestra / Rendező: Őze Áron

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!