Jegyvásárlás


Program


Sweet 90s – underground farsang extrákkal

Sweet 90s – underground farsang extrákkal

Jelmezes időutazó mulatság színházzal, koncerttel, underground táncházzal, tombolával, büfével, ahová szívesen várunk mindenkit: a nyugdíjas punkoktól a fehérgalléros ex-hippiken át, a tisztviselővé lett rockerekig, illetve a színes, szabad és izgalmas kilencvenes évek hangulatát átélni kívánó fiatalokig.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 17. péntek, 21:00

Sweet 90-s – underground farsang extrákkal
korhatár 18+

Töltsünk el együtt egy éjszakát a 90-es évek időalagútjaiban, idézzük meg öltözködésünkkel jószellemeinket Vivienne Westwood divattervezőt, a punk édesanyját és a rocklegendát, az underground apa képét, David Bowie-t! Emlékezzünk egykori önmagunkra, egymásra, találkozzunk, beszélgessünk, táncoljunk és lazuljunk szórakozzunk együtt másokon!

A műsor a következő:

21.30 S.O.S. Show

Sickratman (Belga, Korai Öröm, TÁP Színház) és Kiss Tamás Laci (Kontroll Csoport, Fekete Lyuk, a Déjá vu Revue, Nap-Nap fesztivál, Vákuum TV etc) műsora. Esztrád lelkisegély, beszélgetés, kvízjátékok, jelenetek egy letűnt és egy eljövendő kultúrából.

22.30 Trabiček extra – koncert

A budapesti és vidéki underground zenei emlékkönyvből Darvas Kristóf válogat és Roszik Hella, valamint Simányi Zsuzsa társaságában adja elő.  A nemzetközi alternatív zenei hagyományok őrzéséről Dj Popdavec (Tilos Rádió) gondoskodik hajnalig.

23.30 Tombola és jelmezverseny eredményhirdetés

Nem kell megijedni, senkinek nem kell vonulnia, hiszen az egész bál egy felvonulás. Az öltözékeket egész este monitorozza a beépített zsűrink Makány Márta divattervező vezetésével. A legjobb Westwood és Bowie tribute öltözeteket értékes ajándékokkal jutalmazzuk.

A tombolahúzás után, nagyjából éjféltől Popdavec (Tilos Rádió) parti és underground-táncház hajnalig a kilencvenes évek nemzetközi alter-zenéivel.

Belépés (minimum jelzés szerű, maximum mámorítóan tökéletes) jelmezben! Tombolavásárlási lehetőség a pénztárban a sorsolás kezdetéig. Büfékocsma a Pinceklubban egész idő alatt.

A kedvezményes jegyeket csak a helyszínen, a kedvezményre jogosító igazolvány felmutatásával lehet megvásárolni.

Ajánlatunk


Adott egy nő. Adott egy férfi. Van gyerek - szám szerint hét. Adott egy hotelszoba. Adott a házasság köteléke is. Csak épp nem egymással.

Ezen az estén az író a színész testét ölti magára.

Ajánló


2023. augusztus 11., 12., 13., 18., 19., 20. 21.00 esőnapok: 2023. augusztus 14., 15., 21., 22.

A fogantatástól a születésig negyvenkét hét telik el. Ebben az időszakban játszódik darabunk. Hősünk azonban nem egy születendő gyermek vagy…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!