Jegyvásárlás


Program


Studio5: Quodlibet / CAFe 2020

Studio5: Quodlibet / CAFe 2020

Quodlibet: különböző, jól ismert dallamok egyidejű megszólaltatása, kifejezetten szórakoztató jelleggel. A Studio5 hangversenyén régebbi zenei korszakok jellegzetes hangszerein szólal meg öt ősbemutató.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 17. szombat, 19:30

Studio5: Quodlibet

Műsor:
Szentpáli Roland: Barbaro – ősbemutató
Bella Máté: Fons (Forrás) – ősbemutató
Kutrik Bence: Magis Gratis (Szabadabban) – ősbemutató
Virágh András Gábor: Canticum avium (Madarak éneke) – ősbemutató
Solti Árpád: Noktaberrationes (Noktaberrációk) I–IV – ősbemutató

Quodlibet: különböző, jól ismert dallamok egyidejű megszólaltatása, kifejezetten szórakoztató jelleggel. Nagyszerű móka, de egyben rafinált ellenpontművészet is, a mai hallgató számára pedig az európai zene régmúltjába enged bepillantást. A Studio5 hangversenyén régebbi zenei korszakok jellegzetes hangszerein szólal meg öt ősbemutató. A muzsikusok közül többen a historikus előadói gyakorlat kiválóságai, az öt különböző kamaraformációról pedig kiderül majd, hogy az új zene számára is tökéletes közeggé válhatnak. A zeneszerzőcsoport alkotói – Bella Máté, Kutrik Bence, Solti Árpád, Szentpáli Roland és Virágh András Gábor – fontosnak tartják „egy olyan értő, fiatal közönség megteremtését, mely tisztában van saját zenei hagyománya értékeivel”. Céljuk, hogy az „európai zenei tradícióból kiindulva olyan új hangversenyeket hozzanak létre, melyek magas művészi színvonalon képeznek hidat hagyomány és innováció, patina és progresszió között”.

Ajánlatunk


Norrison bankigazgató a pihenésére készülődik, amikor a családjánál vendégeskedő lány – jónevű amerikai milliomosházaspár egyetlen gyermeke – vészhelyzetet jelent be: férjhez ment.

Lara Fabian élő koncertje – MVM Dome, Budapest! Csatlakozz hozzánk 2024. április 30-án, amikor Lara Fabian lenyűgöző showjával elvarázsol minket az MVM Dome-ban, Budapest szívében.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Ajánló


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

Örkény István az életéről Elmondja: Mácsai Pál

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!