Jegyvásárlás


Program


Stílusteremtő Géniuszok: Rippl-Rónai József

Stílusteremtő Géniuszok: Rippl-Rónai József

Stílusteremtő Géniuszok – A Nabis csoport magyar festője, Rippl-Rónai József
Bemutatjuk a képzőművészet meghatározó alkotóit.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 7. kedd, 18:00

Olyan életművek kiemelkedő alkotásain kalauzoljuk végig látogatóinkat, melyek magukon hordozzák koruk művészeti kihívásait és bemutatják az adott kor világképét, értékrendjét. Igazodási pontot is jelentenek, hisz koruk művészetére is jelentős hatást gyakoroltak. Aki szereti a művészetet, meglévő ismereteit szeretné felidézni és gyarapítani, vagy épp most kezdene el ismerkedni a géniuszokkal, végre választ kaphat kérdéseire és megmerítkezhet a szépművészet színpompás, gazdag világában.

Kerekesszékkel is látogatható!

Ajánlatunk


A Love Letters című kétszemélyes színdarab az amerikai szerző egyik leggyakrabban játszott műve, amely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ számos színházában aratott már hatalmas sikert.

Kőszegi Imre mindig jó időben van. Decemberben tölti be 80. életévét. És persze zenésztársai mindig számíthatnak kifogástalan lüktetésű kíséretére. A Magyar Jazz Szövetség második elnöke kifogyhatatlan energiájú művész.

Amikor 1868-ban meghalt Rossini, Verdi arra buzdította zeneszerző honfitársait, alkossanak közösen requiemet a Mester emlékére úgy, hogy minden komponista egy-egy tétel megírását vállalja magára.

Ajánló


Kelemen Barnabás évtizedek óta a magyar és a nemzetközi zeneélet ünnepelt művésze, aki szólistaként és kamaramuzsikusként világszerte sikereket arat. Számos…

Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!