Jegyvásárlás


Program


Starmachine & Kovács Áron

Starmachine & Kovács Áron

Újabb Classic Starmachine Áronnal, Némóval, Szilivel és Adrival. Igazi házibuli hangulat igérkezik.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 6. péntek, 22:30

Kovács Áron, Némó, Bűdi Szili zenekara a Tv2 Popdaráló című műsorban szerepelt. Azóta is a klubbok kedvence egyéni stílusával és feldolgozásaival !

A csapat tagjai külön-külön már bizonyítottak, hisz mindegyikük képzett zenész, és énekes. Együtt megbolondították a nézõket, fergeteges hangulatot teremtve, így nem volt kétséges, hogy együtt is maradnak, és tovább szórakoztatják a bulira, és igényes, élõ zenére vágyókat.

 

Ajánlatunk


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Ajánló


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!