Jegyvásárlás


Program


Spartan Heroes - kiképzés a Wellness magazinnal!

Spartan Heroes - kiképzés a Wellness magazinnal!

Spartan Heroes - kiképzés a Wellness magazinnal!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 30. szombat, 9:00

Futás? Funkcionális edzés? Akadályok? Mindezt összegyúrva vár téged az egyelten mini akadálypálya az országban, közel 20 állomással, 200 méteres távon. Csináld meg Te leggyorsabban a Wellness magazin kiképzését, juss el a döntőig, és légy Te az egyik Spartan Hero! Aki a pályát összerakja neked az nem más, mint Fábián Miklós a hazai akadályfutás megteremtője! Harcolj az idővel és az akadályokkal a páros futamokon, majd verekedd magad be a döntőbe!
Találkozzunk szeptember 30-án, a MOM Sport külső területén! Előzetes regisztráció a versenyre: www.wellnesscafe.hu 

Nevezési díj: 1000 Ft

A versenyen 16 éven aluliak csak szülői felügyelettel indulatnak.
A rendezvényen résztvevők automatikusan hozzájárulnak ahhoz, hogy a rendezvényen róluk készült fotókat, videókat a Central Médiacsoport Zrt. és tulajdonosának valamennyi vállalkozása, továbbá az esemény hivatalos partnerei szabadon, korlátozás nélkül felhasználják.

Regisztráció:
http://wellnesscafe.hu/spartan-heroes/2017-08/spartan-heroes-regisztracio/

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Ajánló


Tóth-Vajna Zsombor a fiatal magyar historikus régizenészgeneráció kiemelkedő tehetségű tagja, karmester és a régi billentyűs hangszerek specialistája: orgona-, csembaló-, fortepiano-…

Fischer Ádám több mint fél évszázada kezdődött karmesteri pályája sokféle szálon kapcsolódik hazájához: a Rádiózenekar, az Operaház, a Müpa, az…

A Müpa-beli koncerten balladák és tempósabb dalok, a legnagyobb slágerek közül huszonnégy szám csendül fel, ahogy eddig még soha: akusztikus,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!