Jegyvásárlás


Program


Spanyol Filmhét 2021 - Üdvözöljük Spanyolországban!

Spanyol Filmhét 2021 - Üdvözöljük Spanyolországban!

Bienvenidos a España
spanyol dokumentumfilm, 92 perc, 2021
spanyol nyelven, magyar és angol felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 29. péntek, 18:00

Rendező: Juan Antonio Moreno Amador

Torreblanca Sevilla peremén található. A városba vezető út mentén áll az egykori Maravilla (Csoda) kupleráj, amelyet újabban menekültközponttá alakítottak át. Karácsony van, és a Spanyolországba frissen érkező menekülteket – a környék lakóinak kíváncsi tekintetétől kísérve – a Három Királyok egyike fogadja. Reménnyel és félelemmel teli ez az érkezés, amelyben a jövevényeknek mindent meg kell tanulniuk új országukról. A találkozás érkezők és befogadók számára egyaránt tartogat meglepetéseket. A film premierje a kanadai Hot Docs Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztiválon volt.

Tovább a Spanyol Filmhét teljes programjához >>

Ajánlatunk


A jazz, blues, rock és funk iránt egyaránt fogékony gitáros, Mike Gotthard ezen a novemberi estén saját jazz-rock világába hívja közönségét, ahol a hangszereké és a dallamoké a főszerep. A koncert gerincét legújabb szólóalbuma, a Sensual Brutality anyaga alkotja, de első lemeze, az Intellectual Brutality már ismert kompozíciói is elhangzanak.

A tíz éve, Bamakóban alakult együttes női előadói minden kreatív zenei megnyilvánulásukban szót emelnek a nők jogaiért és az erőszak felszámolásáért. Gazdag, dallamos muzsikájukban a pánafrikai hagyományokat a kortárs popdalokat idéző stílusjegyekkel ötvözik.

JOHANNES BRAHMS: Változatok egy Haydn-témára, op. 56 RICHARD STRAUSS: d-moll burleszk zongorára és zenekarra *** HECTOR BERLIOZ: Rómeó és Júlia, op. 17 – zenekari részletek (Szerelmi jelenet, Mab királynő-scherzo, A magányos Rómeó, Báli jelenet)

Ajánló


Számít-e a múzsa csókja, és egyáltalán mi az? Honnan és hogyan jön a zene, a szöveg, és minden, amit nem…

Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família…

Kőszegi Imre mindig jó időben van. Decemberben tölti be 80. életévét. És persze zenésztársai mindig számíthatnak kifogástalan lüktetésű kíséretére. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!