Jegyvásárlás


Program


Spanyol Filmhét 2021 - Guillem halála

Spanyol Filmhét 2021 - Guillem halála

La mort de Guillem
spanyol dráma / thriller, 95 perc, 2020
katalán nyelven, spanyol és magyar felirattal
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 1. hétfő, 20:00

Rendező: Carlos Marqués-Marcet
Szereplők: Pablo Molinero, Gloria March, Jany Collado

 

1993. április 11-én egy szélsőjobboldali csoport szíven szúrja a 18 éves Gulleim Agullót, aki belehal a sérülésbe. Többen – ügyvédek és a sajtó képviselői – az áldozatot hibáztatják: megpróbálják az antifasiszta, an tirasszista Guillemet erőszakos fiatalembernek beállítani, akinek egy lány miatt kitört verekedés okozta a vesztét. A gyászukkal küszködő szülők, Guillermo és Carmen, eltökélten küzdenek az igazságért, miközben minden erejükkel próbálják újjáépíteni családjukat. A film megtörtént esetet dolgoz fel.

Tovább a Spanyol Filmhét teljes programjához >>

Ajánlatunk


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Ajánló


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!