Jegyvásárlás


Program


SOUND of SILENCE
3

SOUND of SILENCE

HORGAS ESZTER fuvolaművész, FALUSI MARIANN énekesnő
és a ClassJazz Band koncertje

90 perc szünet nélkül

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 2. szerda, 19:00

Horgas Eszter:
Huszonöt éve már, hogy a zenekedvelő közönséget Horgas Eszter először lepte meg valami meghökkentő újdonsággal. A fuvolaművész azóta is állandóan feszegeti hangszere és a műfajok határait. Időről-időre előrukkol egy új, szokatlan produkcióval. A fuvolán bármit el lehet játszani-állítja.
Az elmúlt években olyan világsztárokkal dolgozhatott együtt mint az amerikai Al Di Meola vagy Nathalie Cole, Tony Lakatos, Ortiz Gumbi, Peo Alfonsi vagy a magyar klasszikus és könnyűzenei sztárok, színészek, mint Básti Júli, Tompos Kátya, a Talamba…
26 Cd albuma jelent meg. Több lemeze platina CD. Al Di Meolával készített lemeze két hét alatt 25.000 példányban kelt el. Évente közel 100 koncertet ad Magyarországon és külföldön,Rómától-Ljubljanáig, Mauritiustól-Mexicóig a világ számos színpadán. A legnagyobb klasszikusok műveit dolgozta át fuvolára.
Pár éve kapta meg a Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjét, majd az Artisjus előadói díjat. Ebben az évben pedig a Budapest díszpolgára kitüntető címet adományozták neki.

Falusi Mariann: előadóművész, énekesnő.
A hazai zenei életünk egyik legismertebb művésze. Rendszeres vendége a könnyűzenei koncert életnek. Olyan muzsikusokkal dolgozik, mint Presser Gábor, ,Lovasi András vagy Sárik Péter, de gyakran láthatjuk színházi szerepekben is. A közelmúltban mutatták be a Simon és Garfunkel dalokra épülő legújabb műsorukat Falusi Mariannal és a ClassJazz Band kiemelkedő muzsikusaival. Azóta az ország számos helyein mutatták be az estet , óriási sikerrel. Budapesten már öt ráadás koncertet adtak.

Az együttes muzsikusai a nemzetközi és hazai zenei életünk legkiválóbb hangszeres zenészei, Kaszás Péter dob, ének, Hárs Viktor basszus, ének, Dajka Krisztián gitár, Révész Richárd zongora, és Pusztai Csaba ütőhangszerek.
A 2018- as évben a mára már klasszikusnak számító Simon and Garfunkel dalai ihlették meg a művésznőt és muzsikus társait.
Horgas Eszter a dalok szövegei mentén egy saját dramaturgiát álmodott meg, melyhez filmet is forgattak. A koncert az álmok világában játszódik , ahol a zene, a film és a az irodalom találkozik. A közönség egy érzelmi hullámvasúton utazhat az előadókkal, ahol a sírás és boldogság is jelen van.
A koncert több mint koncert, egy összművészeti estet láthatunk, hallhatunk olyan világslágerek mentén, minta Sound of silence, vagy a Bridge over, Angie, Kodachrome, , Late in the evening, Mrs. Robinson, By by love….

Ajánlatunk


bohózat két felvonásban

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Ajánló


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!