Jegyvásárlás


Program


Sors bolondjai
10

Sors bolondjai

Chuck és Gail az esküvőjére készül, ám Jay és Bonnie jövője nem ilyen egyértelmű, ők inkább kínpadra mennének, semhogy elismernék egymás igazát. Kapcsolatuk konfliktusok és komikus szakítások közepette zajlik.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. november 24. péntek, 19:00

Frederick Stroppel:  Sors bolondjai  
-vígjáték 2 részben

Az időközben házasságra lépett Chuck és Gail együttléte sem zavartalan, egymáshoz való alkalmazkodás terén. Így aztán addig megy a csatározás, amíg mind a négyen kénytelenek rájönni, hogy a szerelem azon a régi bölcsességen múlik: hogy "Soha ne feküdjetek le haraggal!", de leginkább "Ne veszítsétek el a humorérzéketeket!".

Szereplők:
Vanya Tímea, Szvrcsek Anita, Boronyák Gergely, Timkó János

Rendezte:
Dósa Zsuzsa

Ajánlatunk


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Ajánló


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!