Jegyvásárlás


Program


SolatiMusic Zenekar & Snétberger Ferenc / Soul, RnB & Surprises

SolatiMusic Zenekar & Snétberger Ferenc / Soul, RnB & Surprises

A SolatiMusic zenekar 2016-ban alakult. Életrehívója a nemzetközileg is elismert jazz-zongorista, Tzumo Árpád. A formáció főként Rnb, Soul stílusban, a jazz harmóniakészletét is felhasználva, előremutató formavilágával szólal meg. Zenéjük egyfajta híd, mely a különböző stílusokat köti össze.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 16. csütörtök, 19:30

A csodálatos hangú Pocsai Kriszta mint szövegíró is közreműködik a csapatban. Kriszta jól ismert név a szakmában, a legendás londoni 606 Clubban kétszer is frenetikus sikert aratott. Ízig-vérig jazzénekesnő, aki egyben elsőosztályú komponista is. Izgalmas repertoárban vegyíti saját, világklasszis kompozícióit az ismert standerdek eredeti hangvételű feldolgozásaival.

A basszusgitáros Heilig Tomi életútját a zene kisgyermek korától átjárja, hiszen szülei is fantasztikus zenészek. Anyukája, Eszményi Viktória énekes, apukája Heilig Gabor zeneszerző, szövegíró, gitáros. Tomi több zenekarban is közreműködik. Játszik a Random Trio-ban és a Punnany Massifban is.

Toni Snétberger káprázatos dobos. Játékában érződik a tökéletes „time” és az az utánozhatatlan „feeling”, ami az ilyen típusú zene alapja.

A Berlinben élő dobos a világhírű gitárművész Snétberger Ferenc gitárművész fia. Tzumo és Toni egy évig közreműködtek a Snetberger Quartetben, ahol Magyarországon és a nagyvilágban is sikeres koncerteket adtak.

A formáció a jazz.hu szakmai szavazásán elnyerte az “Év zenekara” díjat.

A SolatiMusic tagjai:

Pocsai Krisztaének
Heilig Tamásbasszusgitár
Toni Snétbergerdob

Vendég: Snétberger Ferenc

Ajánlatunk


Több mint két évtizede, alapítóként köszönt be egy nagy hellóval - 2024-ben pedig egy hangos goodbye-jal búcsúzik a Szent Efrémtől Bubnó Márk. Az együttes maghatározó hangja és arca, a minden nyelven (is) hibátlanul éneklő hangfenomén, a mellékállásban faápoló és ironman „Marcika” ezen az estén áll utoljára színpadra Magyarország legnépszerűbb vokális együttesével.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!