Jegyvásárlás


Program


Sleeping Beauty – Work B***h!

Sleeping Beauty – Work B***h!

Nyko Piscopo, olasz koreográfus és táncművész ezúttal egy könnyed, játékos formába bújtatott, ám nagyon is aktuális témát / kérdést feszegető darabbal látogat el hozzánk. Sleeping Beauty – Work B***h! című darabja egy humorral teli előadás a művészek korántsem stressz- és izzadságmentes munkafolyamatairól, LGBT utalásokkal megspékelve.

Nyko Piscopo, olasz koreográfus és táncművész ezúttal egy könnyed, játékos formába bújtatott, ám nagyon is aktuális témát / kérdést feszegető darabbal látogat el hozzánk. Sleeping Beauty – Work B***h! című darabja egy humorral teli előadás a művészek korántsem stressz- és izzadságmentes munkafolyamatairól, LGBT utalásokkal megspékelve.

 

Koreográfia: Nyko Piscopo
Asszisztens: Kikka Piscopo, Monica Cristiano
Zene: P.I. Tchaikovsky, Dua Lipa, Billy More
Jelmez: Sonia Di Sarno
Fény: Nyko Piscopo
El
őadók: Eleonora Greco, Leopold Guadagno, Francesco Russo, Nicolas Grimaldi Capitello, Roberta Zavino

 

Az előadást a Bakelit aktív nézői csoportja, a qARTisans csoport választása alapján került meghívásra. A qARTisans csoport a Kreatív Európa Program által támogatott Be SpectACTive projekt keretei között működik. Az előadás az NKA támogatásával került meghívásra.

 

Felnőtt jegy: 2.000 Ft
Támogatói jegy: 4.000 Ft
Kedvezményes jegy IX. és XX. kerületi lakosoknak és pedagógusnak: 1.800 Ft
Diák/nyugdíjas/fogyatékkal élők és kísérőiknek szóló jegy: 1.200 Ft

Ajánló


Ray Cooney bohózatai a klasszikus angol vígjátékhagyományt követik, a rá jellemző virtuóz cselekményvezetéssel, a különböző félreértések és helycserék már-már az…