Jegyvásárlás


Program


Sjaella – Eulogy

Sjaella – Eulogy

A hat fiatal lipcsei énekesnő 2005 óta dolgozik együtt. Nyitottak az újdonságok irányába, szeretik a zenei sokszínűséget és van bátorságuk a határok feszegetéséhez. Könnyedén mozognak széles repertoárjukban, amely többféle műfajból tevődik össze.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 19. csütörtök, 20:00

Sjaella – Eulogy / Eulogy – Dicshimnusz

A hangversenyen spirituális szövegek és dallamok hangoznak fel, ahol többek között az alábbi műveket hallhatják:
Simon Wawer: Morgengesang
Knut Nystedt: You are my brothers keeper
Ola Gjeilo: Ave generosa
Erik Esenvalds: O salutaris hostia
Paul Heller: Wir glauben all an einen Gott

Egységes, mégis egyéni; könnyed, mégis tartalmas; pontos, mégis szabad – ez a sokszínűség jellemzi a Sjaella, Németország egyik vezető női énekegyüttesének hangzásvilágát. A hat fiatal lipcsei énekesnő 2005 óta dolgozik együtt. Nyitottak az újdonságok irányába, szeretik a zenei sokszínűséget és van bátorságuk a határok feszegetéséhez. Könnyedén mozognak széles repertoárjukban, amely többféle műfajból tevődik össze. Különös figyelmet fordítanak az olyan német vagy más országból származó zeneszerzőkkel való együttműködésre, akikkel új utakat találhatnak a hat női hangra komponált zeneművek terén. A modern hangszerelésű, spirituális műveket felvonultató Preisung (Dicshimnusz) című cd-jüket, amely 2013-ban jelent meg a Querstand márka égisze alatt, jelölték a Német Lemezkritikusok Díjára. Két évvel később jelent meg a Lifted (Felemelve) című jazz-cd-jük. 2018-ban – már a Raumklang kiadóval együttműködve – adták ki a Meridian – NORD című albumukat, amelyen észak-európai népzenét dolgoznak fel.

Éneklési módjuk, a zene iránti elkötelezettségük nem csak előadásaikból tükröződik, hanem nevükből is. A Sjaella név a dán-svéd sjael = lélek szóból származik.

Ajánlatunk


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!