Jegyvásárlás


Program


Simon Longman: Rozsda - Manna/Szkéné
3

Simon Longman: Rozsda - Manna/Szkéné

A Staféta-nyertes előadás Simon Longman izgalmas szövegvilágú, vibráló színművének magyarországi bemutatója, amit 2018-ban a londoni Royal Courtban mutattak be. A darabért Longman megkapta a legígéretesebb fiatal drámaíró díját.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 17. kedd, 19:00

Simon Longman: Rozsda avagy Minden vérünk benne szárad

„Nem értem, mi történik velünk. Sajnálom, hogy végig kell nézned.”

Becky és Anna birkapásztorok. A világon semmi máshoz nem értenek, de ehhez nagyon. A sors mégis ellenük van. Családjuk eltűnik mellőlük, ki a halálba, ki a messzeségbe menekül. A legkevésbé sem számítanak arra, hogy a segítség egy sehonnan jött csavargótól érkezhet, aki megváltoztatja az életüket, pont eléggé ahhoz, hogy egy kicsit másképp lássák a földet, ami a lábuk alatt, és az eget, ami a fejük felett van.
A Staféta-nyertes előadás Simon Longman izgalmas szövegvilágú, vibráló színművének magyarországi bemutatója, amit 2018-ban a londoni Royal Courtban mutattak be. A darabért Longman megkapta a legígéretesebb fiatal drámaíró díját.

Becky...................Rainer-Micsinyei Nóra
Anna....................Bata Éva
Guy......................Baki Dániel
Ben......................Hajdu Péter
Mick.....................Dióssi Gábor
Zenél....................Bakai Márton

Produkciós vezető: Gáspár Anna
Látvány: Csomor Katerina, Szabó Márton István
Fordító: Horváth János Antal
Zene:Bakai Márton
A rendező munkatársa: Tóth Hajnalka
Rendező: Horváth János Antal

A produkció a Budapest Főváros Önkormányzata által meghirdetett és támogatott Staféta-program keretében, az Emberi Erőforrások Minisztériuma további támogatásával kiegészülve valósult meg.

Támogatók: Staféta, Budapest Főváros Önkormányzata, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Füge Produkció

A színművet Gundog címen először 2018. január 31-én Angliában a Royal Court Theatre (Jerwood Theatre Upstairs) mutatta be.

A színdarab bemutatására Simon Longman szerző, a TROIKA Talent Agency, valamint a Mayer-Szilágyi Színházi Ügynökség engedélyével került sor.

Ajánlatunk


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Ajánló


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!