Jegyvásárlás


Program


Showder Klub bemutatja: Benk-Csenki közös est (Felnőtt műsor) / A majmok királya:Felméri önálló est
4

Showder Klub bemutatja: Benk-Csenki közös est (Felnőtt műsor) / A majmok királya:Felméri önálló est

Showder Klub

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 23. szombat, 17:30

Showder Klub tévéfelvétel.
A felvételen nincs étkezési lehetőség, italokat tudnak fogyasztani a bárban. 
Az ültetést a kollégáink fogják koordinálni a helyszínen.
A ruhatár használata kötelező lesz,melynek díja 200Ft/kabát.
Későn érkezőket nem áll módunkban beengedni! 


Felnőtt műsor - Benk Dénes és Csenki Attila közös estje

Mitől vagyunk bénák az ágyban?

Tudja milyen gyorsan stíröl végig egy nőt egy férfi?
Sok embert érintenek az egyéjszakás kalandok?
Sz€xuális tartalommal tényleg bármi eladható?
Mi rossz és mi jó a pornóban?
Miért káros a „Szürke 50 árnyalata” a nőkre nézve?
Van segédeszköze?
Milyen segédeszközt próbálna ki?
Vajon a férfiak nagy része rájön, hogy normális, átlagos méretekkel rendelkezik, de attól még lehet, hogy béna az ágyban?
Rengeteg kérdés merülhet fel a sz€xszel kapcsolatban. A két humorista öniróniával, őszintén és merészen beszél a sz€xről, gátlásokról gátlástalanul, átfogóan a legbensőségesebb öleléstől a pornóig. A felszabadító másfél óra után könnyebben elfogadjuk önmagunkat, másokat, de még a narancsbőrt is. 18 év felett kötelező, káros mellékhatása nincs.

A majmok királya - Felméri Péter önálló estje

Vajon ki a legokosabb ember a világon? Mennyivel okosabb mint a legbutább? A majmok és a varjak szörnyen okosak. A delfinekről ódákat zengenek. De vajon a legokosabb majom IQ pontokban lepipálja a legbutább szomszédodat?

Jó nekünk ez a rengeteg fejlődés, amin az évezredek alatt keresztül mentünk, vagy jobban jártunk volna, ha megmaradunk gyűjtögetőnek, mint a többi majom? Ha nem falvakat, városokat húzunk fel, hogy egész évben gondozhassuk a gabonát, őrködjünk a rizs felett és locsoljuk a dísznövényeinket?

Mi lesz velünk ha megérkezik a valódi mesterséges intelligencia? Ha fellázad ellenünk a mobiltelefonunk és követelni kezdi rajtunk a jogait? Ha az okosautó beköp a rendőrségen gyorshajtásért? Ha az okoshűtő leszid, mert későn értünk haza?

Elgondolkodtató kérdések, amikre talán senki sem tudják a válaszokat. Na de majd én mindent megmagyarázok. Lehet, hogy nem olyan informatívan, mint a Mindentudás Egyetemén, de mindenképp viccesebben. És mindeközben kiderül az is, hogy ki a majmok királya.

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

zenés játék két részben

Ajánló


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!