Jegyvásárlás


Program


SHADOWS MAGIC T. BAND koncert

SHADOWS MAGIC T. BAND koncert

Műsoruk jelentős részét a néhai „The Shadows együttes” számai teszik ki a 60-as-70-es évekből. Ebből adódóan stílusuk instrumentális gitárzene, de a közönség igénye szerint szívesen játszanak korabeli énekes számokat is, valamint ezek gitárzenére való feldolgozását.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 30. szombat, 19:00

Shadows Magic Band Zenekar

A Shadows Magic Band hosszú múltra tekint vissza, de a jelenlegi felállásban 2019-óta játszanak együtt a tagok.

Műsoruk jelentős részét a néhai „The Shadows együttes” számai teszik ki a 60-as-70-es évekből. Ebből adódóan stílusuk instrumentális gitárzene, de a közönség igénye szerint szívesen játszanak korabeli énekes számokat is, valamint ezek gitárzenére való feldolgozását. 

Repertoárjukat úgy állítják össze, hogy jó hangulatú, táncos rendezvény részesei lehessenek azok, akik koncertjeikre ellátogatnak. A hangulatos esteken kívül szívesen vállalnak fellépéseket egyéb rendezvényeken és nyári fesztiválokon egyaránt.

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!