Jegyvásárlás


Program


Serei Dániel Quintet

Serei Dániel Quintet

A 2017-es Lakatos Ablakos Dezső-ösztöndíjasok koncertje • 3.2
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 9. hétfő, 20:00

Bemutatkozó koncertjére saját kompozíciókkal, illetve legnagyobb példaképei (Wayne Shorter, John Coltrane) szerzeményeivel készül a Serei Dániel Quintet. A formáció megszólalásait a modern mainstream jazz mellett a kortárs klasszikus zene és a szabad vagy kötött improvizációk határozzák meg. A zenekar tagjai a fiatal jazzgeneráció jeles képviselői, akik külön-külön, más formációkban már évek óta játszanak együtt.

A kvintett alapját, a ritmusszekciót az Oláh Krisztián Trio tagjai képviselik, Oláh Krisztián Junior Prima és Gramofon-díjas zongorista, a Montreux-i Jazzfesztivál zongoraversenyének 3. helyezettje, 2015-ben a marosvásárhelyi jazzverseny legjobb szólistája.

Serei Dániel a Magyar Jazz Szövetség által rendezett Jazz Combo Versenyen 2015-ben a legjobb szólista díját kapta, 2017-ben pedig Lakatos Ablakos Dezső-ösztöndíjban részesült.

A kvintett tagjai::
Pálmai Panna – ének, Oláh Krisztián – zongora, Schildkraut Vilmos – nagybőgő, Pecze Balázs – trombita, Serei Dániel – dob

Ajánlatunk


Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!