Jegyvásárlás


Program


Sena Band, Terra Profonda
2

Sena Band, Terra Profonda

Sena Band, Terra Profonda (2017.12.02. 20.00)
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 2. szombat, 20:00

Sena, miután tizennyolc évesen Ghánából Budapestre költözött, sok apró lépéssel a magyar könnyűzenei élet egyik ékkövévé vált. Egy játékból elkapott mikrofon és rögtönzés csábította további zenei kalandokra. Nem sokkal később már az underground hiphop/dancehall vezető csapata, a Gimmeshot Crew tagja volt, de emellett a rá jellemző lendülettel szinte mindenbe belevetette magát a funkjazztől (Kamu) a Shakespeare-szonettekig (W. H.Shakespeare Project). Hallhattuk a Barabás Lőrinc Eklektricben, nyolc éve énekel az Irie Maffiában, rendszeresen kooperál DJ Vadimmal, illetve sokszor együtt működik más európai, valamint afrikai és amerikai zenészekkel.

A Terra Profanda 2012 szeptemberében alakult. Látomásos szövegek köré csavarodó, az amerikai blues, a népzene és a jazz határain megszólaló drámai szerzemények születnek a hármas fogat műhelyében. Ahogyan a zenekar neve is sugallja, a zene fontos eleme a föld, a föld-közeli megszólalás. Mivel az élő előadások sokkal inkább hasonlítanak egyfajta három szereplős, tematikus zenefolyamhoz, tehát színházi perfomance-okhoz, mint zenei koncertekhez, talán a drámai blues a leghelytállóbb körülírása a trió muzsikájának. A dalokban többek között szerelemtől elnyűtt matrózok, riadt lovak, sebhelyes, eldurvult vándorok, rossz, ideges, püffedt képű kelet-európai családfők veselkednek neki az éjszakának. S mint lepkék a kifeszített vásznon, mind a Terra Profonda világában rajzanak.

A zenekar tagjai:

Kiss krisztián – koboz, tenor szaxofon, ír buzuki
Szabó Mátyás – gitár, basszusgitár
Lo Buglio Vincenzo – ének

 

Ajánlatunk


Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul az életében. Az előadás alkotói ezúttal ezt a játékot veszik komolyan és ezen keresztül vallanak magukról, tévedéseikről és vágyaikról. Öt fiktív élettörténet jelenik meg, és ezekben találkoznak egymással az alkotók valós vagy elképzelt alteregói.

Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

Ajánló


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!