Jegyvásárlás


Program


Sean Shibe gitárestje - softLOUD

Sean Shibe gitárestje - softLOUD

A Skóciában élő, angol-japán származású Sean Shibét minden túlzás nélkül nevezhetjük ifjú titánnak.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 6. péntek, 19:00

Sőt, zseninek, hiszen már a nemzetközi kritika is megírta róla: „Zseni, a kifejezés, amelyet csak ritkán szabad alkalmaznunk előadóművészekre, ő azonban 25 évesen kiérdemelte.” Shibe a Skót Királyi Zenei és Drámai Akadémia történetének legfiatalabb hallgatója volt, tanulmányai befejezése óta pedig részt vett a BBC Radio 3 Új Generáció Művészei programjában, több híres zenekar mellett szólistaként játszott a BBC Szimfonikus Zenekarral, valamint meghívást kapott többek között a Brighton, az Aldeburgh, az Edinburgh Fringe és a Marlboro zenei fesztiválra. 2017-ben megjelent első szólóalbuma elsősorban tiszta játéka, rendkívül gazdag hangszínpalettája és kifejezőereje miatt vívta ki a közönség és a kritikusok elismerését. Ritkaságokból összeállított zeneakadémiai műsorának – mely egyben legutóbbi lemezének anyaga – talán legnagyobb különlegességei és legszemélyesebb darabjai a lantkéziratok, melyeket ő maga válogatott vidéki skót nemesi udvarok gyűjteményeiből, és írt át saját előadásra.

Oswald: 1. divertimento (Sean Shibe átirata gitárra)
Lantművek a Balcarres, a Straloch és a Rowallan kéziratból (Sean Shibe átirata gitárra)
James MacMillan: From Galloway (Sean Shibe átirata gitárra)
James MacMillan: Since It Was the Day of Preparation – Motet I (Sean Shibe átirata gitárra)
Maxwell Davies: Farewell to Stromness (Sean Shibe átirata gitárra)
Steve Reich: Electric Counterpoint
Julia Wolfe: LAD (Sean Shibe átirata elektromos gitárra)
David Lang: killer (Sean Shibe átirata elektromos gitárra)

Sean Shibe (gitár)

Ajánlatunk


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Ajánló


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!