Jegyvásárlás


Program


Saya Noé solo live act - Electric Lounge

Saya Noé solo live act - Electric Lounge

A tavalyi nagy sikerű koncert után ismét a Várkert Bazár Electric Lounge sorozatában Saya Noé. Az énekesnő hangulatos alternatív pop-noir hangzásáról ismert, amely sajátos, kórus hatású énekharmóniákat kever erős, sötét basszusokkal. Zenéjében megjelenik az electronica, triphop, trap, downtempo, uk garage és a house műfaji jellegzetességek is.  több

Aktuális előadások



Saya Noé, Malajziában, Kuala Lumpurban nőtt fel, zenész családban. Magyarországra költözését követően, klasszikus gyökereit popzenére cserélte, majd a budapesti imPro School-ban tanult zenei producernek és indította el a karrierjét. 2020-ban együtt dolgozott a Grammy-díjas lemez producerrel, Matt Lawrence-szel (UK). Később a Nemzeti Kulturális Alap Magyarországi Zenei Támogatási Programját választotta (2020) első teljes albumának elkészítéséhez. (Museum of Sins). 

Saya Noé a magyarországi major fesztiválok rendszeres fellépője. A HOTS magyar zeneiexport iroda, top 10-es listáján állandó szereplő, mint az egyik legpotenciálisabb hazai produkció, amely képes lehet a nemzetközi színtéren is megállni a helyét. 

Az énekes-dalszerző 2022-ben indult útjára a nemzetközi vizeken, fellépett az Exit Fesztiválon (Szerbia) és az Ibis saját rendezvényén (Lengyelország) 2022-ben Artisjus díjat kapott, mint az év könnyűzenei dalszerzője és alkotója. Saya Noé 2023-ban független előadóként a Spotify Equal kampányának a nagy követe lett. Legújabb albuma 2023 szeptember végén jelent meg, Jupiter névre keresztelve, melyet a Budapesti A38 hajón kívül Prágában, Krakkóban és Varsóban is debütált.

Esőnap: 2024.09.02.

Tájékoztató eső, rossz időjárás esetére >>>

Ajánló


A portugál hang, mely elvezet a Zöld-foki-szigetek forró hangulatú, vibráló világába!

Ünnepi hangulatú, nagyszabású Karácsonyi koncertshow-val várunk titeket 2024.12.28-án a Főnix Arénában, ahol a 80-as évek egyik legnagyobb világsztárja mellett hazánk…

Zenés történelmi visszatekintés a magyar könnyűzene gyöngyszemeivel.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!