Jegyvásárlás


Program


Sárkánytojás

Sárkánytojás

Regős János újabb kalandját izgulhatják és játszhatják végig az óvodás, kisiskolás gyerekek.
Sok énekléssel, bolondozással és főleg interakcióval térnek vissza a már jól ismert figurák: a Király, a Királylány, a Banya, a Sárkány és persze János és a Mesemanók.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 1. péntek, 15:00

Janik László: Sárkánytojás
interaktív bábos mese egy részben

Kicsi láda nagy a füle
Mi van benne? Kiderül-e?

Regős János újabb kalandját izgulhatják és játszhatják végig az óvodás, kisiskolás gyerekek.

Sárkányölő Krisztián története után ismét sárkányos mederben folyik a játék. XIII., azaz Zokogó Zsigmond ezúttal egy ládikát kap ajándékba, amit sajnos nem tud kinyitni. Ismét Regős János segítségét kéri, ám a ravasz mesemondó a gyerekekre hagyja a munka nehezét.

Sok énekléssel, bolondozással és főleg interakcióval térnek vissza a már jól ismert figurák: a Király, a Királylány, a Banya, a Sárkány és persze János és a Mesemanók. A vidám, zenés - bábos játék egy órában nyújt felejthetetlen szórakozást a kicsiknek, mely során megtanulhatják, hogyan nyílik ki a zeneláda, mitől kel ki egy sárkánytojás, és hogyan lehet elaltatni egy rakoncátlan sárkányfiókát?!

Szereplők:
Haik Viktória
Széll Attila
Janik László

Ajánlatunk


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

elkafkásodás két részben

Ajánló


19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!