Jegyvásárlás


Program


SANTIAGUERO SOY

SANTIAGUERO SOY

Ezen az estén Mindenki átélheti egy hamisíthatatlan kubai előadás és fieszta hangulatát.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 21. kedd, 20:30

A Sabor D’Calle először látogat el Magyarországra és azzal a kifejezett céllal indultak el Kubából, hogy elhozzák a világ minden tájára és így most Magyarországra is Santiago de Cuba tradicionális táncait, egy teljesen új horizontot nyitva a kubai kultúra és ezen belül a szigetország keleti részének hamisíthatatlan stílusjegyeit. Santago de Cuba a karib térség egyik legbarátságosabb és egyben leginkább hagyományörző városa. Nem véletlen, hogy évtizedek óta ez a helyszín ad otthont a karib térség legnagyobb karneváljának.

Yanek Revilla, a világ legismertebb Casinero-ja – azaz kubai salsa táncosa – és a Sabor D’Calle nevű formációja végigkíséri a nézőket a kubai tánckultúra megannyi állomásán. A legnépszerűbb salsa – vagy ahogy Kubában nevezik: Casino – mellett Mambo, Son, Cha cha cha csendül fel és egy picit bepillanthatunk a térségben mai napig honos Afro-kubai ritmusok varázslatos világába is.

Ezen az estén Mindenki átélheti egy hamisíthatatlan kubai előadás és fieszta hangulatát.

Az eseményt kizárólag jó idő esetén tartjuk meg.
Esőnap: augusztus 22. (az augusztus 21-re váltott jegyek automatikusan erre a napra érvényesek amennyiben az augusztus 21-i előadás rossz idő miatt elmarad)

Augusztus 22-én a Plázson, Mindenkinek lehetősége van személyesen is találkozni a táncosokkal, hiszen ezen az estén Siófok legnépszerűbb szabadtéri klubjában egy igazi, autentikus kubai buliba várunk Minden érdeklődőt. Akik biztosan ott lesznek: Yanek Revilla és a Sabor D’Calle és a Salsa Diabólica Tánciskola közel 600 táncosa.



 

Ajánlatunk


3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Ajánló


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!