Jegyvásárlás


Program


Saluti dall'Italia - a Honvéd Férfikar olasz zenei estje
4

Saluti dall'Italia - a Honvéd Férfikar olasz zenei estje

Saluti dall’Italia! azaz „Üdvözlet Itáliából!” a címe Honvéd Férfikar olasz dalokat és operarészleteket felvonultató zenei estjének. Koncertjükön műfaji határok nélkül mutatják be az „Olasz csizma” zenei sokszínűségét, és adják át az igazi itáliai életérzést, hogy egy kis boldogságot csempésszenek a szürke hétköznapokba.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 22. hétfő, 19:30

A kétrészes koncert első felében kiváló énekes szólisták közreműködésével olyan ismert operák kórusrészletei, jelenetei elevenednek meg, mint Rossini Sevillai borbélya vagy Verdi Rigolettója, de felcsendül a híres Szabadságkórus is a Nabuccoból. A változatos zenei részletek hol elgondolkodtatóak, hol felemelőek, hol felhőtlenül mulattatók.

A koncert második felében a könnyedebb műfaj felé veszik az irányt. A zenei válogatásából nem maradhatnak ki Nápoly ikonikus dalai a Santa Lucia, a Funiculi funicula vagy az O sole mio.

“La vita è troppo corta per non essere felici.” azaz “Az élet túl rövid, hogy ne legyünk boldogok.” – tarják az olaszok, és milyen igazunk van!
Szinte biztos, hogy ezen az estén a zene segít, hogy a dolce vita életérzés magával ragadjon mindenkit.

Km.: Szüle Tamás (basszus), Nagy László Adrián, Thiago Bertoldi (zongora)

Konferansz: Frech' Zoltán

Vezényel: Riederauer Richárd

Fotó: Raffay Zsófia

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A német ifjúsági irodalom egyik legnépszerűbb műve, Otfried Preuβler Krabat című regénye lebilincselően izgalmas történet barátságról, közösségről, varázslatról és felnőtté válásról. A filmen és színpadon is többször feldolgozott, klasszikus történet vadonatúj bábszínházi adaptációját Kali Ágnes és Hegymegi Máté írja.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


Mi a közös egy régiségkereskedőben, egy képviselő feleségében és két fodrászban? Legyenek szemtanúi egy gyilkossági nyomozásnak és az est végére…

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!