Jegyvásárlás


Program


Salla Tykkä – Rövid címek

Salla Tykkä – Rövid címek

A Ludwig Múzeum kiállításán is szereplő Giant (Óriás) című alkotásával 2014-ben elnyerte a Rotterdami Nemzetközi Filmfesztivál Canon Tiger díját.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Salla Tykkä a ’90-es évek közepén kezdte pályafutását. Kisfilmjeivel nemcsak nemzetközi kiállításokon, hanem filmfesztiválok versenyprogramjában is találkozhatott a közönség.

Bár Tykkä munkáinak ihletforrásai személyes gyermekkori emlékfoszlányok vagy akár visszatérő álmok, történetei nem tekinthetőek pusztán autobiografikus alkotásoknak. A személyes perspektívát fegyelmezett elbeszéléstechnikai eszközök révén desztillálja általános érvényű metaforákká az audiovizuális emlékezetről, valamint a külső-belső kontroll megnyilvánulási formáiról.

A filmes narráció határait feszegetve a rövid, ám aprólékos részletességgel kidolgozott jeleneteket kiszakítja kontextusukból. Szinte teljesen lecsupaszított vizuális jelek és mesterien kiválasztott, ikonikus filmzenék társításával meséli el enigmatikus történeteit, amelyek nyitva állnak a befogadói értelmezés számára.

 
Kurátor: Petró Zsuzsanna

A kiállítás a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivállal közös program.

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

zenés átirat két részben

Ajánló


Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei…

Zenés válóok két részben – magyar slágerekkel a ’60-as évektől napjainkig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!