Jegyvásárlás


Program


RUTKAI BORI BANDA: ZSEBTENGER

RUTKAI BORI BANDA: ZSEBTENGER

A Fonogram-díjas Rutkai Bori Banda zenekar negyedik, gyerekeknek szóló mesealbuma a Zsebtenger partján található Kukutyin városkába kalauzol el bennünket, ahol jó szomszédságban élnek a mesebeli és a valóságos lények.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 18. vasárnap, 16:00

RUTKAI BORI BANDA: ZSEBTENGER
lemez- és könyvbemutató koncert

A Fonogram-díjas Rutkai Bori Banda zenekar negyedik, gyerekeknek szóló mesealbuma a Zsebtenger partján található Kukutyin városkába kalauzol el bennünket, ahol jó szomszédságban élnek a mesebeli és a valóságos lények. A Csudabogár felemás zoknikat tereget a teraszán, miközben Láthatósági Bácsi integet neki a piciklijéről. Macika a zenélő játszótérre igyekszik görkoriján, hogy le ne késse a vasárnapi
pókpingpong bajnokságot. A palotából királyi lakodalmi menet táncol át a Szöcske Presszóba, és ott folytatódik tovább a mulatság a Palacsinta Pályaudvarról frissen érkezett utasokkal.

Tavaszhívogató, nyárváró, vidám, játékos dalok ezek, amelyek éppúgy megtáncoltatják és elvarázsolják az egész családot, ahogy Boriék eddiginótái tették. Az idei évben újdonság, hogy a korábbi CD-s könyvek után a könyv és hanglemez külön-külön is kapható lesz, a mesékkel, játékokkal és Bori illusztrációival díszített könyv a Pagony Kiadó gondozásában jelenik majd meg.

A koncerten számos vendégzenész és énekes barát közreműködik, illetve Bori festményeiből készült vetítés is kíséri a zenés bemutatót.

Rutkai Bori – ének
Darvas Kristóf – zongora
Nemes Janó – basszusklarinét, szaxofon
Szerető Dániel – basszusgitár
Dudás Zsombor – dob

Ajánlatunk


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Ajánló


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!