Jegyvásárlás


Program


Royal Opera House Live - Don Quixote

Royal Opera House Live - Don Quixote

Royal Opera House Live – Don Quixote
Balett három felvonásban, prológussal
Élő közvetítés az Esernyősben a londoni premierrel azonos időpontban!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 19. kedd, 20:00

Ludwig Minkus klasszikus zeneművének új felfogású rendezésében a szerelem és a barátság dicsősége egy káprázatos balettelőadás formájában teljesedik ki, Carlos Acosta vibrálóan eredeti koreográfiájával.
Cervantes története az ügyetlen lovagról, a Don Quixote már számtalan feldolgozást ihletett. Marius Petipa koreográfiájában La Mancha lovagjának és hűséges szolgájának, Sancho Panzának kalandjait követhetjük nyomon. A történet középpontjában a két virtuóz karakter, Basilio és Kitri szerelme áll. Üde, vidám és mégis megható – a Don Quixote felemelő érzelmek és elképesztő balett-technika fúziója.

Az előadás hossza: 2 óra 45 perc, egy szünettel

Ajánlatunk


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére kiderül, az asszonyok furfangja nem csak napjainkban, a régi időkben sem ismert határokat.

Ajánló


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Szerző: William Somerset Maugham: CSODÁLATOS VAGY, JÚLIA! színház két részben a Játékszín színpadára alkalmazta: Németh Ákos

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!