Jegyvásárlás


Program


Royal Opera House - Bizet: Carmen (Közvetítés a londoni Royal Operaházból)

Royal Opera House - Bizet: Carmen (Közvetítés a londoni Royal Operaházból)

Barrie Kosky felkavaró és merész rendezésében Bizet klasszikus francia operájának címszerepét Anna Goryachova énekli.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 22. vasárnap, 17:00

Carmen: Anna Goryachova
Don José: Francesco Meli
Escamillo: Kostas Smoriginas
Micaela: Anett Fritsch
Zuniga: David Soar

A Carmen a francia komponista, Georges Bizet, sőt az operairodalom egyik legismertebb műve. A Habanera és a Torreádor dala utcán fütyülhető slágerré váltak, ami igazán kevés áriával esik meg. Az opera fülledt erotikája, szenvedélyessége és erőszakossága kezdetben soknak bizonyult a színpadon, ezért aztán az 1875-ös premier a kritikusok véleménye alapján is bukásnak számított. Mivel Bizet nem sokra rá elhunyt, nem érhette meg Carmenjének kivételes sikerét: csak a Covent Garden színpadán több mint ötszázszor adták már elő! Ez az örökzöld opera vérátömlesztésen ment keresztül Barrie Kosky erőszaktól terhelt rendezésében, melyet eredetileg a Frankfurti Operaház megbízásából készített. Az ausztrál rendező a ma legkeresettebb operarendezők közé számít, akinek Royal Opera-beli karrierje a 2016-os Sosztakovics Az orr-ral indult, amit kitörő lelkesedéssel fogadtak. A Carmenből egy, a hagyományokkal nyíltan szembemenő előadás született ‒ a librettóba olyan, Bizet által komponált, de nem az operához tartozó zenei témákat is beemelt, amelyekkel az opera mindenkor legérdekesebb központi figurájának jellemét újabb elemekkel tudta gazdagítani.

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

Május 9-én Tankcsapda koncerttel indul az 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!