Jegyvásárlás


Program


ROSSINI: SZEMIRAMISZ / Met – Fesztivál Színház

ROSSINI: SZEMIRAMISZ / Met – Fesztivál Színház

A Szemiramisz Rossini utolsó, Itáliának komponált operája Voltaire drámáján alapul, és a mester színpadi zsenialitásának egyik legmegragadóbb példája. Nem véletlenül mondta róla Giuseppe Verdi: „Az én drámai érzékem sem bontakozhatott volna ki ilyen gyorsan a Szemiramisz nélkül.”  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 10. szombat, 18:55

A kápráztató vokális szólamokban gazdag remekmű közel huszonöt év után kerül újra színre a Metropolitan Operában, a karmesteri pulpituson a bel canto stílust „anyanyelvi szinten beszélő” Maurizio Beninivel. A sztárcsapat élén Angela Meade neve olvasható, aki címszereplőként alakítja Babilon gyilkos királynőjét. Egymásnak feszülő, lélegzetelállító duetteket énekel majd vele Arsace - a nadrágszerepet Elizabeth DeShong alakítja. Assur herceg őrülési jelenetben kulmináló lélekfejlődését Ildar Abdrazakov jeleníti majd meg zengő basszusával és lenyűgöző színészi temperamentumával. Idreno indiai királyt Javier Camarena alakítja, aki a Metropolitan majdnem száznegyven éves történetében harmadikként adhatott ráadást, de két évvel később a közönség már csak két ráadásszám után engedte tovább az előadást.. Oroe főpapként az a Ryan Speedo Green lép színpadra, aki mélyszegénységből indulva hódította meg a világ operaházait.

Ajánlatunk


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Ajánló


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!