Jegyvásárlás


Program


ROSSINI: SZEMIRAMISZ / Met – Előadóterem

ROSSINI: SZEMIRAMISZ / Met – Előadóterem

A Szemiramisz Rossini utolsó, Itáliának komponált operája Voltaire drámáján alapul, és a mester színpadi zsenialitásának egyik legmegragadóbb példája. Nem véletlenül mondta róla Giuseppe Verdi: „Az én drámai érzékem sem bontakozhatott volna ki ilyen gyorsan a Szemiramisz nélkül.”  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 10. szombat, 18:55

A kápráztató vokális szólamokban gazdag remekmű közel huszonöt év után kerül újra színre a Metropolitan Operában, a karmesteri pulpituson a bel canto stílust „anyanyelvi szinten beszélő” Maurizio Beninivel. A sztárcsapat élén Angela Meade neve olvasható, aki címszereplőként alakítja Babilon gyilkos királynőjét. Egymásnak feszülő, lélegzetelállító duetteket énekel majd vele Arsace - a nadrágszerepet Elizabeth DeShong alakítja. Assur herceg őrülési jelenetben kulmináló lélekfejlődését Ildar Abdrazakov jeleníti majd meg zengő basszusával és lenyűgöző színészi temperamentumával. Idreno indiai királyt Javier Camarena alakítja, aki a Metropolitan majdnem száznegyven éves történetében harmadikként adhatott ráadást, de két évvel később a közönség már csak két ráadásszám után engedte tovább az előadást.. Oroe főpapként az a Ryan Speedo Green lép színpadra, aki mélyszegénységből indulva hódította meg a világ operaházait.

Ajánlatunk


A két nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról fog szólni, szóban és esetenként zenében is.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!