Jegyvásárlás


Program


Romantikus "szerenád" - a német romantika férfikari birodalma
2

Romantikus "szerenád" - a német romantika férfikari birodalma

A Honvéd Férfikar a férfikari zeneirodalom egyik legtermékenyebb időszakát, a német romantikát közelíti meg Hoffmeister, Schubert, Mendelssohn, Schumann, Rheinberger, Wolf, Reger, Cornelius, Brahms, Weber és Wagner kompozíciókkal.
 több

Aktuális előadások



A műsor középpontjában a férfi szív, annak minden finomsága és ereje rejlik: legyen szó szerelmi vallomásról, vidám mulatságról, vadászatról, lelki zarándoklatról vagy tengeri kalandról.

Az egész estés „szerenád” különlegessége éppen az, hogy túlmutat önmagán. A hangverseny igazi célja, hogy a legfinomabb Liedertafel-hagyományból indulva a legdúsabb operáig mutassa be a német romantika különleges férfikari birodalmát; prezentálva ezzel azt a rendkívül színes zenei palettát, ami hagyományosan a Honvéd Férfikar sajátja.

Km.: Ducza Nóra (ének), a Honvéd Férfikar szólistái, Nagy László Adrián (zongora)

Vezényel: Lógó Tibor

 

Ajánló


MŰSOR: Fekete Gyula: Cupido-symphony Nino Rota:  Rómeó és Júlia - részletek Csajkovszkij: Rómeó és Júlia nyitányfantázia Prokofjev:  Rómeó és Júlia…

Havasi Balázs zongoraművész újra a Tokaj Fesztiválkatlanban ad koncertet 2024. augusztus 10-én!

Palya Bea a Selymeim sorozatában a számára jelentős, inspiráló női előadókat, énekes-dalszerzőket látja vendégül, mutatja be a hazai közönségnek.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!