Jegyvásárlás


Program


Rockstar Meeting

Rockstar Meeting

Részt vehet egy igazi ROCKSTAR találkozón, a hagyományos SWINDLE évnyitó bulin!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 6. szombat, 20:00

Mióta zorall a Zorall, kérések százai repülnek a csapat felé, hogy játszanak már a tagok ex-zenekaraitól felejthetetlen klasszikusokat. Ámde a csapat nem csak szupergrupp, hanem még céltudatos is, így nem keveri a „zorallságot” a múlt dolgaival. Arra létrehoztak valami egészen mást, valami nagyon best of rock n’ rollt! Úgy hívják ROCK N’ ROLL SWINDLE és Sing Sing, Sex Action, Action, Dance, (korai) Junkies és Wild Side dalokat „tartalmaz”! 

Január 3-án pedig részt vehetsz egy igazi ROCKSTAR találkozón, a hagyományos SWINDLE évnyitó bulin!

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!