Jegyvásárlás


Program


ROBIN HOOD  - musical

ROBIN HOOD - musical

ROBIN HOOD

Miklós Tibor és Szomor György népszerű musicalje, két felvonásban, a Kossuth Filmszínház-Kossuth Teátrumban, Szomor György rendezésében.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 31. szombat, 19:00

A musicalben feldolgozott legenda méltán a világ egyik leghíresebb története, hiszen olyan örök emberi értékekről szól, mint a hazaszeretet, a hűség, az igazság keresése, a szabadságvágy, melyek mindenkor, minden időben érvényesek.

A romantikus történet rengeteg humorral van átszőve, markáns karakterei szinte minden műfaj művelőit megihlették már. Az élő zenekarral játszott musicalben megtalálhatóak éppúgy az intim lírai jelenetek, mint a látványos tömeg- és táncképek, és természetesen nem maradhatnak el a kaszkadőr elemeket tartalmazó akciójelenetek sem.

Mindezek, valamint a szerzőpáros, a rendező és a szereplőgárda eddigi munkái biztosítékok a közönség számára a könnyed, de tartalmas szórakozására.

Főbb szerepekben:

Robin Hood- Kovács Áron

Lady Mariann- Gubik Petra

Little John- Hajdu Steve

William- Pesák Ádám

Lady Mariann szolgálója- Palla Szabina

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Ajánló


Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!