Jegyvásárlás


Program


Rizsa – Irodalmi vetélkedő

Rizsa – Irodalmi vetélkedő

Kezdetben volt a SZÓSZ?!:) A nagy sikerű játékos nyelvi-irodalmi csapatvetélkedő nézői két évadon át szurkolhattak a résztvevő irodalmároknak és színészeknek. A SZÓSZ-ból néhány év szünet után Lecsó, a tévévetélkedőből pedig a közönséget is megdolgoztató élő pódiumjáték lett. A Lecsó négy SZÓSZ-veterán, Kiss Judit Ágnes, Nádasdy Ádám, Várady Szabolcs és Barna Imre játékmester, ill.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 8. kedd, 19:00

Kezdetben volt a SZÓSZ?!:) A nagy sikerű játékos nyelvi-irodalmi csapatvetélkedő nézői két évadon át szurkolhattak a résztvevő irodalmároknak és színészeknek. A SZÓSZ-ból néhány év szünet után Lecsó, a tévévetélkedőből pedig a közönséget is megdolgoztató élő pódiumjáték lett. A Lecsó négy SZÓSZ-veterán, Kiss Judit Ágnes, Nádasdy Ádám, Várady Szabolcs és Barna Imre játékmester, ill. a később csatlakozó Szabó T. Anna és Kőrizs Imre jóvoltából 2014 és 2016 között működött havi rendszerességgel. Ezt a fonalat vette fel most újra a Magvető Caféban a Lecsó-alapító négyes. Mi köze a galagonyának a fülesmakikhoz, a dagonyához és a parázson sütéshez? Hogyan írta volna meg Babits az epikus epilógját, és hogyan megy le Omega-koncertről jövet alfába Várady Szabolcs? Miért nem kell a fanyalgó lektornak az Odüsszeia? Ilyen és ezekhez hasonló kérdésekkel, feladatokkal birkóztak, és fognak birkózni immár a folytatásban is a nézők és a szereplők: Barna Imre, Kiss Judit Ágnes, Várady Szabolcs, és – ezúttal – Kőrizs Imre. A műsoron megint: vers és próza, kérdezz és felelek, rá-, mellé-, alá-, fölé- és belebeszélés. Szavak a szószban, rizs a lecsóban. Régi-új irodalmi játék a Magvető Caféban: Rizsa.
Jegyár: 1900Ft

Ajánlatunk


Musicalmesék a Budapesti Operettszínházban 4-99 éves korig!

Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a vonatablakból észrevesz egy titokzatosan vonzó, fiatal nőt...

Az egyik legismertebb magyar gyerekszerző, Berg Judit gondozásában és Agócs Írisz rajzaival megjelent Maszat mesesorozat színházi adaptációja, amely 2009 óta az egyik legkedveltebb mese a kisgyermekek körében.

Ajánló


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!