Jegyvásárlás


Program


Ricsárdgír ArtFartFeszt

Ricsárdgír ArtFartFeszt

Idén hatalmas családi mulatsággal zárjuk a fesztivál szezont, ISTEN VELED SUMMERGÍR, most aztán véres fejjel ugrunk az őszbe. Az Art-Fart Feszten a koncertek mellett fantasztikus, ám igénytelen szórakozási lehetőséget biztosítunk minden olyan nagyszerű embernek, akiknek sok minden mindegy.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 30. péntek, 19:00

“S lám a tetves sirályok úgy ürítettek, mint a királyok, kik tetvesek lettek.” - SzintisLaci dédapja, SzintisFeri

Lássuk hát miről nem érdemes lecsúsznod, és miről fogsz mesélni az unokákaknak:

Art-Fart Jazz Without Jazz színpad:
19:30 Blue Tips
21:00 The Keeymen
22:30 Ricsárdgír
00:30 GírAfter: TheRicsardGirls Bad Dj TrashParty - Első Hév Váró Szeánsz

Blue Tips:
A Blue Tipset Szentendrén alapította Borszukovszky Flóra és Zsirai Andris, akik a negyedik szám írása közben smárolni kezdtek. Azóta is együtt vannak, de a színpadon ez nem látszik, mert nem néznek egymás szemébe. Forever Love. A Blue Tips sajátos rockfelfogása és Flóra egyedi énekhangja mellett nagyszerűen ötvözi a régi idők grunge hangzását a profi brit és török poppal. Azt írtam volna hogy török? Áh dehogyis! Nincs köze a török pophoz.

The Keeymen:
Az egyik legsikeresebb szörfrockot játszó hazai zenekar, akiket végtelenül nehéz volt megszereznünk… mert se facebook oldaluk, se instajuk, de még a telefonuk is vonalas. “Nagyon menők banda pesti” - Vincenzo, a The Keeymen menedzsere. A The Keeymen az egyik legegyedibb magyar zenekar az utóbbi 20 évben. Gyula a Balcsin kertész.

GírAfter: TheRicsardGirls:
Első hév váró szeánszot tartunk, ahol a népszerű TheRicsardGirls fog DJ-zni. Táncmulatság, öröm és könnyek várhatóak. (Helyszínt még megírjuk, most intézzük el)

Programok:
- Papp Éva Jósdája: Ewa Pop cigánylánytól most megtudhatod mi vár rád a jövőben, vagy MI TÖRTÉNT A MÚLTBAN.
- Szintis Laci Festőművész retrospektív kiállítása a kukáknál, megnyitja: Deák Edina grafikusművész és életmód tanácsadó
- A költészet csodája: Ricsárdgír dalszöveg kiállítás a WC-ben. Megnyitja: Németh Barnabás kémia tanár
- Szobor avatás: Deák Edina - Ilyen amikor Jazzt játszom című szobrának felavatása egy vak emberrel
- Alkoss Csodát, Éljen a csoda: kézműves foglalkozás Szintis Lacival és Mártondanival, ahol bulikrumplit fogunk készíteni.
- Játékok fantasztikus nyereményekkel: almaevő verseny, Who’s on top Zsirai Andrissal, Kő papír olló Borszukovszky Flórával, Koala rajzolás, stb
- SmackLeves klippremier: Levetítjük csak nektek az egyetlen klipünket amit nem raktunk még ki sehova és a közel jövőben még nem is fogjuk mert nincs kész, és csak nagyon soká lesz meg.
- Nem biztos hogy lesz tombola ahhoz sok cetli kell

Ajánlatunk


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Ajánló


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!