Jegyvásárlás


Program


Ricotta (gyermekelőadás)

Ricotta (gyermekelőadás)

A Ricotta c. mese egy gyerek (Berti) és egy örökbe fogadott háziegér (Ricotta) barátságának története. Egyszemélyes bábelőadás, ami elfér néhány bőröndben egy biciklin. Hangulatában az utcaművészek saját készítésű, közvetlen és önvallomásos világát idézi.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 24. vasárnap, 10:30

Ricotta – bábmese a búcsúzásról

A Ricotta c. mese egy gyerek (Berti) és egy örökbe fogadott háziegér (Ricotta) barátságának története. Egyszemélyes bábelőadás, ami elfér néhány bőröndben egy biciklin. Hangulatában az utcaművészek saját készítésű, közvetlen és önvallomásos világát idézi. Az előadás egyszemélyes alkotó-kivitelezője Trömböczki Napsugár. Konzulensek: Horváth Márk (bábszínész, Győri Vaskakas Bábszínház – bábtervezés), Lipták Ildikó (Kerekasztal Színházi Nevelési Központ – dramaturgia).

Szinopszis

Megérkezik egy biciklis lány, és elmesél egy történetet. Berti egyedül él anyukájával, miután a Papa elhagyja őket. A kislány szinte minden idejét a vadvirágos kertjében tölti. Egyszer csak felbukkan az életében Ricotta, egy besurranó kisegér, és különös barátság szövődik kettejük közt. Hogy kommunikálni tudjanak, építenek egy furcsa szerkezetet, amit virággal lehet működtetni. Ahogy azonban egyre több időt töltenek kettesben, a kiskert lassan elhanyagolódik, nem nőnek új virágok az elhasználtak helyére. Egy reggelen Ricotta világgá megy, és egy levében üzeni meg a lánynak, hogy már nem bírta tovább nézni a szomorú búzavirágokat. Berti nem érti, miért maradt magára, és válaszokat keresve nekivág Budapestnek. Mint egy népmese hőse, három kalandon át ismeri meg egyre jobban önmagát és a körülötte élőket.

A mese egyben a mesélő monológja, ami életre kel. Berti már felnőtt, és most biciklijén járva a világot elmesél egy régi történetet. Így a közönséggel együtt vizsgálják, mennyit ér egy barátság. Fel tudjuk-e dolgozni, ha elhagynak minket? Miért kötődünk valakihez? Hogyan lehet békében elválni, úgy, hogy senki ne sérüljön? Hányféleképpen kerülünk olyan helyzetbe, hogy el kell válnunk valakitől? Miért fontos a búcsúzás?

Az előadás 6 éves kortól ajánlott.

Ajánlatunk


Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a vonatablakból észrevesz egy titokzatosan vonzó, fiatal nőt...

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!