Jegyvásárlás


Program


A rézerdő lakói
2

A rézerdő lakói

Zene, játék, kacagás. Az előadás első sorban az óvodás és a kisiskolás korúakat célozza meg, de eddig eltalált mindenkit.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 18. szombat, 11:00

Méhes Csaba és a Brass in the Five: A rézerdő lakói
60 perc, szünet nélkül
6 éves kortól ajánlott

A rézerdő közepén találkozik hat manó. Zenélnek, énekelnek, táncolnak, mókáznak, kirándulnak, kertészkedenek, egy szóval: élik az erdei manók vidám életét. Közben megszelídítenek egy medvét, és nem maradhat el a csiga-teknős derbi sem.

Szereplők:
Méhes Csaba – pantomim
Simai László – trombita
Monoki Attila – trombita
Koppányi Béla – harsona
Soós Péter – kürt
Takács Tibor – tuba
Író, rendező: Méhes Csaba, Takács Tibor és a társulat

Ajánlatunk


Egy fogadóban vagyunk, ahol a fogadósné miatt lakik ott egy gazdag és egy szegény gróf, egymással vetekednek a nő szerelméért. Mindketten megvetik a fiatalabb nőket, csak az érett asszonyt szeretik. Érkezik egy Lovag, aki semmire sem tartja a nőket. Mirandolinát felbosszantja ez a nőgyűlölet, és elhatározza, magába bolondítja a férfit. Ehhez segítségül vesz két állástalan színésznőt, hogy megtréfálja a grófokat és a lovagot, ezzel elindul az őrület.

Improvizációs játék önmagunkról Ízelítő kapcsolataink hétköznapjaiból.

Ajánló


Agatha Christie: Az Egérfogó krimi két részben A fiatal Ralston-házaspár panziójában vagyunk. Távol az emberektől, a világtól.

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja…

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!