Jegyvásárlás


Program


Révész Richárd Latin Trió feat Urbán Orsi koncertje

Révész Richárd Latin Trió feat Urbán Orsi koncertje

Révész Richárd hazánk első számú latin jazz zongoristája.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 26. csütörtök, 19:00

Eddig is nagy sikert aratott Escucha Mi Ritmo, Menu 890, Nuestro Ritmo és La Comparsa című lemezeivel. A trió kiemelkedő tagjai Fonay Tibor – basszusgitár – és Czibere József – ütőhengszerek. Mindketten a magyar zenei élet kiválóságai és számtalan produkcióban vettek és vesznek részt. 2017-ben mind a ketten elnyerték az év zenésze díjat saját hangszerükön. Ezen az estén a trió vendége Tátrai Tibor (Liszt Ferenc-díjas gitáros, zeneszerző, Érdemes művész (2016) gitárművész lesz. Műsorukban igazi vérpezsdítő, virtuóz latin jazz dalok szerepelnek.

Tagok:
Révész Rivhárd – zongora
Fonay Tibor – bőgő
Czibere József – dob
Vendég: Tátrai Tibor – gitár

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai között meglelő Peer Gynt a 19. századi drámairodalom egyik legösszetettebb alakja. A darab színrevitele és befogadása mindig kivételes erőpróba a rendező és néző számára egyaránt.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


GYŐRI TÁNC- ÉS KÉPZŐMŰVÉSZETI ÁLTALÁNOS ISKOLA, SZAKGIMNÁZIUM ÉS KOLLÉGIUM KONCERTVIZSGA 2024

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!