Jegyvásárlás


Program


Rettegés és ínség a Harmadik Birodalomban

Rettegés és ínség a Harmadik Birodalomban

A Stúdió K Színház és a k2 Színház a Stúdió K Színház színháztermében (Ráday utca 32. szám) saját népe lelki üdve javára zenével, táncmulatsággal egybekötött kabaré-előadást rendez, Bertolt Brecht: Rettegés és ínség a Harmadik Birodalomban című drámája nyomán, melyre Nagyságodat és becses családját tisztelettel meghívja a Rendezőség.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 7. kedd, 19:00

A kabaré előadás keretében fellépnek a Stúdió K Színház és a k2 Színház szin. társulat kiváló tagjai:

Boros Anna, Borsányi Dániel, Domokos Zsolt, Homonnai Katalin, Horváth Szabolcs, Lovas Dániel, Nagypál Gábor,
Pallagi Melitta, Piti Emőke, Sipos György, Spilák Lajos, Viktor Balázs.

Jelmez és díszlet: Horváth Jenny, Szakács Ferenc
Zene: Spilák Lajos
Rendezőasszisztens: Kővári Szimonetta
Rendező: Benkó Bence, Fábián Péter

Kedvezőtlen idő esetén az előadást ugyanúgy a teremben tartjuk meg.

„Brecht a szellem térdre kényszerítése ellen emelte fel a szavát, amikor megírta Rettegés és ínség a Harmadik Birodalomban című művét. Drámája politikai hátterének megrajzolásával igyekszik lerántani a leplet a korszak korlátlan hatalmú urairól. Brecht nem könyörületes: véleménye szerint nem csak politikusok és katonák felelőtlen, bűnös politikája idézte elő a világkatasztrófát, hanem a túloldal gyengesége is. Ez ma ugyancsak időszerű figyelmeztetés mindazoknak, akik a „túloldalon” azért szálltak síkra, hogy soha többé vissza ne térhessen a „rettegés és ínség” kora.”

Az előadás cselekménye kitalált, nyolcvan évvel ezelőtti, németországi történeteken alapul. A történetek szereplői kitalált alakok, mindennemű egyezésük a mai, magyar valóság alakjaival csupán a véletlen műve.

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!