Jegyvásárlás


Program


Retro Halloween Party

Retro Halloween Party

Fergeteges Retro Halloween Party a balatonfüredi, Balaton Szabadidő és Konferencia Központban!
Az est házigazdája DJ Dominique! Sztárfellépők: Betty Love, UFO Update és a TNT Track.
Jelmezverseny!!! A legjobb jelmezben érkező vendégeinket nyereménnyel jutalmazzuk!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 28. szombat, 20:00

Észveszejtő, egész estés Retro Halloween Party a Balaton Szabadidő és Konferencia Központban, Balatonfüreden! A legnagyobb retro slágerekkel várunk mindnekit!

20:00 - 21:00: Dj Dominique

Az ország egyik legkeresettebb lemezlovasa. Évente több száz fellépés, 36 aranylemez, 5 platinalemez, valamint 2 dupla platinalemez büszke tulajdonosa. 1992 óta dolgozik lemezlovasként, producerként, valamint műsorvezetőként DJ Dominique néven. Készített hivatalos remixet többek között a Scooternek, Radics Giginek, Caramelnek és a Balkán Fanatiknak, valamint több sikeres munka fűződik a nevéhez Bárány Attiliával és Dave Martinnal közösen.
Jelenleg Budapest legnagyobb retro klubja, a Remix Dance Club, valamint a Morrison's 2 Music Club csapatát erősíti rezidensként. Továbbá az ország legnagyobb clubjaiban és fesztiváljain találkozhatunk vele hétről hétre.

21:00 - 21:30: BettyLove

Jó pár évvel ezelőtt volt egy legendás Soho Party nevű együttes, és annak is egy csodás énekesnője, Betty Love, aki a formáció 1998-as megszűnése után 2 nagyszerű szóló- és egy remixalbummal örvendeztette meg a rajongókat.
A "Repülj tovább", az "Olyan, mint a méz", a "Kísérj el", az "Itt vagyok veled" vagy épp a "Fáj még a szó" a kor kedvenc rádiós dalai voltak, és Betty Love megfordult velük az ország számos színpadán. Közben turnézott élőben a PaDöDő zenekarral is. Később a svájci világsztár, DJ Bobo őt kérte fel egy duettre a "Way To Your Heart / Mi az a szó" című felvételéhez.
Tavaly ősztől fokozatosan tervezett egyre több fellépést vállalni, azonban őt is meglepte a hirtelen támadt hatalmas érdeklődés: klubokban, fesztiválokon és egyetemi rendezvényeken folyamatosan fellép, hatalmas sikerrel. A közönség nem felejtette el örökzöld slágereit, ráadásul a Soho Party megamixet - amellyel minden fellépését zárja - frenetikus hangulat és tombolás kíséri.

21:30 - 22:00: Ufo Update

Egy évtized kihagyással újra színpadon az UFO. A dance kvartett tagjai, Szidi, Fruzsi, Mili és Zsolti, alias Dr. Love. 1996-ban jelent meg első nagylemezük „Szerelemdoktor” címmel, amelyet rövid időn belül a „Párizs” című album követett, majd 1999-ben jelent meg a „Tarzan”, harmadik nagylemezük. A csapat rövid időn belül az ország egyik legnagyobb kedvence lett. Dalaik a slágerlisták állandó szereplői voltak, a legkeresettebb disco fellépők közé tartoztak.
Napjainkban egyre népszerűbbek a '90-es retro dance party-k, ahonnan az UFO együttes dalai sem hiányozhatnak. Ki ne ismerné a “Nyár van”, a “Napolaj”, a “Szerelemdoktor”, a “Karibi Party” vagy épp a “Tarzan” című slágereket??? Ugye, hogy ismerősen csengenek!? Nem véletlen…!!
Az UFO újra szárnyal, immáron UFO UPDATE néven, hiszen minden fellépésen fergeteges hangulattal és óriási tánc show-val idézi meg a '90-es évek legendás életérzését.

22:15 - 23:00: TNT Track

1994-ben alakult meg a TNT zenekar, amelynek tagjai Dobrády Ákos és Zuber Mena Krisztián Felicián (Inti) voltak, amellyel 1996-től kezdőden aztán hatalmas sikereket értek el.
2005. nyarán a TNT zenekar bejelentette, hogy feloszlik, Inti és Ákos útjai különváltak. Rajongóiktól szeptember 24-én egy búcsúkoncerttel köszöntek el, amelyen közel 13 ezer ember vett részt.
2011-ben újra összeálltak egy koncert erejéig a Papp László Budapest Arénában, ahol telt ház fogadta őket (12 ezer ember)
2015 tavaszától újra turnézik a TNT zenekar!!!

Jegyek kaphatók a jegy.hu-n, az Interticket országos jegyirodai hálózatában, valamint a helyszínen.

Jegyárak:
Elővételben: 3500,- Forint
Helyszínen: 4500,- Forint

Kapunyitás:
19:00

Helyfoglalás érkezési sorrendben!
A rendezvény 10 éves korig ingyenes.
A helyszínen csak készpénzben lehetséges fizetni.

Jegyinfó:
Hétfőtől péntekig 9:00-17:00 között, valamint az előadás napján a rendezvény kezdetéig: +36-30/353-4230

Ajánlatunk


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Ajánló


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!