Jegyvásárlás


Program


RETRO BULI

RETRO BULI

Szeretettel várunk minden régi és új érdeklődőt jó hangulatú zenés rendezvényünkre!  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 16. szombat, 18:00

RETRO BULI

Szeretettel várunk minden régi és új érdeklődőt jó hangulatú zenés rendezvényünkre! 

Retro buli a 70-es 80-as 90-es évek nagy diszkó slágerei.

Lemezlovas: P-CEE

 

Információ: ujkk@ujkk.hu

Az aktuális járványügyi szabályozásoknak megfelelően házainkba 18 éven felüli személy csak védettségi igazolvány és személyi igazolvány együttes felmutatásával, 18 éven aluli személy pedig védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kísérővel léphet be. Az igazolványokat kollégáink ellenőrzik a bejáratnál.

Ajánlatunk


A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai között meglelő Peer Gynt a 19. századi drámairodalom egyik legösszetettebb alakja. A darab színrevitele és befogadása mindig kivételes erőpróba a rendező és néző számára egyaránt.

Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új krimi-vígjátéka egy izgalmas, egész estés kikapcsolódást kínál a krimi és humor kedvelőinek.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família…

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!