Jegyvásárlás


Program


Repülés Budapest felett másodpilótaként 1 fő részére
2

Repülés Budapest felett másodpilótaként 1 fő részére

Repülőt vezetne? Most átveheti az irányítást a gép profi pilótájának felügyeletével!

 több

A Budakeszi reptéren való találkozást követően egy 20-30 perces földi oktatásban részesül a 'másodpilóta' a repülés alapjairól. Ezt követően már kezdődhet is a 15-18 perces repülés, melynek során az oktatópilóta bevezeti a repülőgép vezetés csodálatos világába. A repülés során a résztvevő átveheti az irányítást a gép profi pilótájának felügyeletével, ennek időintervallumát a szakember határozza meg.

A Cessna gépek a világ legismertebb és legnépszerűbb típusai között vannak a repülés világában. Megalkotójuk Clyde Cessna, amerikai repülőgépgyáros, aki első repülőgépét 1911-ben építette.

Fontos információk:

Helyszín: Budakeszi repülőtér

A voucher 1 fő részvételét tartalmazza. A program egy 20-30 perces földi oktatást és egy 15-18 perces repülést foglal magában.

Aki még nem töltötte be a 18 életévét, kérjük szülei hozzájárulását, és azt, hogy kísérjék el a programra.
A részvétel alsó korhatára 6 év.

Az élményben sajnos nem vehet részt az, akinek a testsúlya meghaladja a 100 kg-ot, illetve aki szív- és érrendszeri, valamint idegrendszeri betegségben szenved.

Amennyiben az időjárás kedvezőtlen feltételei miatt el kell halasztani a repülést, úgy lehetőséget biztosítanak egy másik alkalommal új időpont lefoglalására.